برگزاری جلسه ارائه ایده های تخصصی محصولات راهبردی استان و قنوات در راستای تجهیز موزه دانشگاه

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۶۰۲۵ اخبار دانشکده

جلسه ارائه ایده های تخصصی محصولات راهبردی استان و قنوات در راستای تجهیز موزه دانشگاه روز دوشنبه 1400/09/15 ساعت 12 با حضور تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی فعال در حوزه محصولات راهبردی استان و همچنین بحث قنات جهت چگونگی تجهیز و راه اندازی موزه تخصصی محصولات راهبردی کشاورزی در دانشگاه بیرجند در محل حوزه ریاست دانشکده کشاورزی برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر بهدانی به اهمیت راه اندازی موزه زعفران و لزوم توجه و آشنایی مردم با تاریخچه و مراحل مختلف رشد این گیاه اشاره کردند در ادامه آقایان دکتر خیاط و دکتر مرادی نژاد در خصوص تاریخچه  محصولات انار زرشک و عناب اشاره کردند و در خصوص  فناوری های بومی گذشتگان در نگهداری میوه خاص مباحثی مطرح شد.

سپس آقای دکتر خزیمه نزاد و آقای دکتر خاشعی در خصوص چگونگی تجهیز موزه قنات با ایجاد ماکت قنات برای آشنایی عموم مردم با اجزا و چگونگی عمل قناتها ارائه نظر نمودند. در پایان آقای دکتر شهیدی ضمن جمع بندی موارد از اعضا خواستند تا یک تاریخ مشخص نظرات خود و دیگر همکاران را در این خصوص جمع آوری و جهت تجمیع نظرات اعلام دارند.