به منظور برگزاری شانزدهمین گردهمایی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی انجام شد؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۲ کد : ۱۶۰۳۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
تفاهم نامه همکاری دانشگاه بیرجند با انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران برای همکاری در برگزاری شانزدهمین گردهمایی بین المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همایش‌های بین المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران با هدف ارائه جدیدترین دستاوردهای پژوهشگران در موضوع فعالیت انجمن از سال 1385 پایه گذاری شد و اکنون به عنوان مهم ترین رویداد فرهنگی کشور در این حوزه تبدیل شده است.
این همایش بین المللی از 14 لغایت 19 اسفند 1400 در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود و رئیس همایش ریاست دانشگاه بیرجند خواهد بود، دبیر علمی و اجرایی و اعضای شورای علمی همایش با پیشنهاد دانشگاه و تأیید انجمن انتخاب خواهند شد. همچنین دبیرخانه این همایش در دانشگاه بیرجند مستقر خواهد بود. این تفاهم‌نامه در 21 ماده در تاریخ 31 شهریور 1400 بین دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر میرباقری‌فرد، رئیس انجمن ترویج زبان و ادب فارسی منعقد شد.
شایان ذکر است؛ پانزدهمین گردهمایی بین‌المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.