تفاهم نامه همکاری سازمان زمین شناسی و اکتشاف معدنی کشور و دانشگاه بیرجند

۳۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۵۶۶۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تفاهم نامه همکاری بین دکتر علیرضا شهیدی، معاون وزیر و رئیس سازمان شناسی و اکتشاف معدنی و دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند منعقد شد.
تفاهم نامه همکاری سازمان زمین شناسی و اکتشاف معدنی کشور و دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای تحقق سیاست‌ها و اهداف دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران در جهت بهره‌مندی از خرد جمعی و از آنجا که ارتباط و همکاری بین سازمان‌ها و دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی، آموزشی و پژوهشی می‌تواند به ارتقا کمی و کیفی هدف‌ها و برنامه‌های مشترک و بهره‌گرفتن از ظرفیت‌های تخصصی نوین این تفاهم نامه منعقد شد.
اجرای پروژه های تحقیقاتی ـ کاربردی مشترک، استفاده متقابل از توانمندی‌های علمی، آموزشی و پژوهشی یکدیگر در قالب نظارت و مشاوره علمی و نیز ارزیابی و داوری انتشارات علمی یکدیگر در راستای اجرای پروژه های مورد نظر، استفاده مطلوب از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی طرفین در راستای اجرای برنامه‌ها و پروژه های مورد نظر، دعوت از متخصصین طرفین جهت حضور در سمینارهای علمی و دوره‌های آموزشی، فناوری و مانند آن، انتشار مقالات علمی، امکان بازدیدهای علمی محققین و متخصصین، همکاری در برگزاری کنفرانس‌ها و نشست‌های علمی و هدایت و پشتیبانی از پایان‌نامه های تحصیلی مقاطع تحصیلات تکمیلی از موضوعات این تفاهم‌نامه است.
در اولویت قراردئادن عناوین تحقیقاتی پیشنهادی و توافق شده، همکاری جهت برآورده ساختن نیازهای آموزشی و پژوهشی سازمان، تلاش در برگزاری کارگاه‌ها، سمینارها و کنفرانس‌ها، به رسمیت شناختن حق و حقوق مادی و معنوی سازمان و معرفی فارغ‌التحصیلان توانمند دانشگاهی به سازمان بخشی از اقدامات دانشگاه خواهد بود. از اقدامات سازمان نیز می‌توان به ارسال عناوین تحقیقاتی مورد نیاز، پشتیبانی از سمینارها و کنفرانس‌ها، کمک به تجهیز و راه‌اندازی کارگاه‌های تحقیقاتی در دانشگاه، بررسی پروژه های تحقیقاتی پیشنهادی دانشگاه و همکاری در استفاده دانشگاه از ظرفیت‌های آزمایشگاهی و پژوهشی در سازمان اشاره کرد.
این تفاهم نامه از تاریخ انعقاد به مدت 5 سال منعقد شد.

آخرین ویرایش۳۰ آبان ۱۴۰۰