کسب مقام توسط دانشجوی اسبق دانشگاه بیرجند در مسابقات دوومیدانی قهرمانی بانوان، جانبازان و معلولین کشور

۲۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۱ کد : ۱۵۶۰۸ اخبار اخبار دانشجویی
مسابقات دوومیدانی قهرمانی بانوان، جانبازان و معلولین کشور به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در روز سه شنبه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۰ در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب تهران برگزار شد.

رویا بیگ پور دانشجوی اسبق کارشناسی ارشد، رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه بیرجند، موفق به کسب مقام اول در مسابقات دوومیدانی قهرمانی بانوان، جانبازان و معلولین کشور در ماده دو 100متر شد.

گفتنی است رویا بیگ پور اولین بانوی دونده قطع پا ایرانی، مقام اول درمسابقات پاراکاراته در سال های 1399و 1400 و مقام دوم کشوری در رشته قایقرانی( تورینگ) در سال 1399 را کسب نموده است.