برگزاری گرامیداشت هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۵۵۸۱ اخبار ستادی
جلسه گرامیداشت هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار برگزار شد.
برگزاری گرامیداشت هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی داتنشگاه بیرجند، به مناسبت بیست و نهم دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، جلسه گرامیداشت هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار به همت کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه با حضور احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند بصورت مجازی  برگزار شد.
دکتر احمد خامسان ضمن تبریک این ایام مبارک به همه کتابداران و اهل قلم، در خصوص ارتباط با کتاب و میزان حمایت از مجموعه کتابخانه و حوزه پژوهشی سخن گفت.
دکتر نجفی معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه ضمن تبریک و تهنیت هفته کتاب به همه دست اندرکاران از میزان مطالعه در جهان و ایران گفت.
دکتر جامی الاحمدی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه گزارش یکساله فعالیتهای و عملکرد کتابخانه مرکزی را ارائه داد.
سخنرانی‌های علمی توسط اعضای هیأت علمی و پخش کلیپ از دیگر برنامه‌های این جلسه بود.

آخرین ویرایش۲۶ آبان ۱۴۰۰