برگزاری پیش رویداد نشست تخصصی ارائه دستاوردهای علمی برای همایش راهکارهای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب با توجه به ظرفیت‌ها و الزامات خراسان جنوبی

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۲ کد : ۱۵۵۶۸ اخبار ستادی
پیش رویداد نشست تخصصی جهت ارائه دستاوردهای علمی به  “همایش راهکارهای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب با توجه به ظرفیت‌ها و الزامات خراسان جنوبی” بعدازظهر سه‌شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰ در دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، پیش رویداد نشست تخصصی جهت ارائه دستاوردهای علمی به “همایش راهکارهای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب با توجه به ظرفیت‌ها و الزامات خراسان جنوبی” بعدازظهر سه‌شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰ در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این پیش رویداد اندیشمندان و پژوهشگرانی از دانشگاه‌های استان، دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خصوصی حضور داشتند. حاضران در این نشست نظرات خود را در راستای عملیاتی کردن خروجی همایش، ایجاد هیئت های اندیشه ورز و  مهمترین پیشران‌های توسعه استان ارائه نمودند.