برگزاری اولین کلاس درس بصورت ترکیبی

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۷ کد : ۱۵۵۴۹ اخبار ستادی
اولین کلاس درس دانشگاه پیرو مصوبه اعلامی بصورت ترکیبی با حضور دانشجویان بومی بصورت حضوری و دانشجویان غیربومی بصورت مجازی برگزار شد.
برگزاری اولین کلاس درس بصورت ترکیبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، پیرو مصوبه دانشگاه مبنی بر امکان برگزاری کلاس‌ها بصورت ترکیبی( دانشجویان بومی بصورت حضوری و سایر دانشجویان بصورت مجازی) ، اولین کلاس درس تربیت رسانه‌ای به روش ترکیبی با حضور دانشجویان مقطع کارشناسی امروز 25 آبان 1400 برگزار شد.
دکتر رستمی‌نژاد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم تربیتی و مددرس این کلاس گفت: در این درس تعدادی از دانشجویان بومی پردیس علوم رفتاری  که هر دو نوبت واکسن کرونا خود را دریافت کرده بودند با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در کلاس حاضر شدند. همچنین سایر دانشجویان بصورت الکترونیکی در کلاس شرکت کردند.