۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۴ کد : ۱۵۳۰۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
پنج دانشجوی دانشگاه بیرجند در بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی کشور حائز رتبه‌های برتر شدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، گروه امور هدایت استعدادهای درخشان  با اعلام خبر افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه بیرجند در بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام داشت  از تعداد 12 نفر شرکت کننده در بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی تعداد 5 نفر حائز رتبه‌های برتر گردیدند.
طبق این اعلام  سیده شیما زمزم و کوثر هدایتی نسب در رشته‌های امتحانی علوم تربیتی و روانشناسی به ترتیب موفق به کسب رتبه 11 و 12 کشوری شدند. سیمین عباس‌زاده در رشته روانشناسی رتبه 13 کشوری و محدثه بنی اسدی در رشته امتحانی علوم تربیتی رتبه 15 کشوری را بدست آورد. محمد ایامی در رشته جغرافیا توانست رتبه 17 کشور را از آن خود نماید.
گروه امور هدایت استعدادهای درخشان ضمن تبریک به دانشجویان منتخب و اساتید متعهد آنان در گروه‌های آموزشی مربوطه، که در این مسیر تلاش های فراوانی نموده اند، آرزوی توفیق روزافزون در تمامی مراحل زندگی برای ایشان دارد.