کسب مقام اول مسابقات دارت دانشجویان دانشگاه های استان خراسان جنوبی توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۳ کد : ۱۵۰۷۸ اخبار ستادی
دانشجوی دانشگاه بیرجند مقام اول مسابقات دارت استانی بین دانشجویان دانشگاه های استان خراسان جنوبی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، آتنا بیگمی، دانشجوی دانشگاه بیرجند موفق شد مقام اول مسابقات دارت استانی دانشجویان دانشگاه های استان خراسان جنوبی را بدست آورد.
آتنا بیگمی، دانشجوی کارشناسی رشه هنرهای اسلامی با سرپرستی حمیده مرکی، مسئول ورزش خواهران دانشگاه در این مسابقات شرکت کرد. مقام های دوم و سوم این مسابقات مشترکا به دانشگاه سپیده کاشانی بیرجند تعلق گرفت.
مسابقات دارت استانی دانشجویان دانشگاه های استان خراسان جنوبی بین پنج دانشگاه استان به میزبانی دانشگاه پیام نور با همکاری هیات ورزشهای دانشگاهی ۳ آبان ۱۴۰۰ در محل کمیته دارت بیرجند برگزار شد.