همزمان با راه اندازی شعبه خراسان جنوبی انجمن ژئوپلیتیک ایران انجام شد:

انتصاب مسئول شعبه خراسان جنوبی انجمن ژئوپلیتیک ایران

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۵ کد : ۱۳۲۲۲ اخبار ستادی
همزمان با راه اندازی شعبه خراسان جنوبی انجمن ژئوپلیتیک ایران، دکتر وحید کیانی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیا دانشکده ادبیات و علوم انسانی به سمت مسئول این شعبه منصوب شد.
انتصاب مسئول شعبه خراسان جنوبی انجمن ژئوپلیتیک ایران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در چارچوب اساسنامه انجمن ژئوپلیتیک ایران، برای گسترش فعالیت‌های کمی و کیفی در گستره جغرافیایی وسیع‌تر و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی در استان‌های مختلف، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر عمران راستی، شعبه خراسان جنوبی انجمن ژئوپلیتیک ایران  فعالیت خود را رسماً از تاریخ اول خرداد ماه ۱۴۰۰ آغاز کرد.
براین اساس طی حکمی از سوی رئیس انجمن ژئوپلیتیک ایران، دکتر وحید کیانی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیا دانشکده ادبیات و علوم انسانی به عنوان مسئول شعبه منصوب شد. هیأت مدیره انجمن ژئوپلیتیک ایران ضمن تبریک این رویداد مهم در شرق کشور،  توفیقات بیش از پیش را برای مسئولان و اعضاء محترم شعبه خراسان جنوبی آرزومند است.
دکتر کیانی در سال 1394 دکترای تخصصی خود را در رشته جغرافیای سیاسی از دانشگاه تهران  کسب کرد.
چاپ 15 مقاله در مجلات معتبر علمی – پژوهشی داخل کشور، چاپ سه مقاله در مجلات علمی و ترویجی، 16 سخنرانی و ها مقالات چاپشده در همایش ها و سمینارها، انجام چهار پروژه تحقیقاتی و مشاوره 7 پایان نامه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد بخشی از سوابق علمی و پژوهشی ایشان است.