برگزاری جلسه شورای کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه

۰۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۸:۲۶ کد : ۱۳۱۵۷ اخبار ستادی
جلسه شورای کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه به صوت مجازی برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه شورای کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه روز چهارشنبه 29 اردیبهشت1400 برگزار شد.
در این جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص طرح "سفیران جامعه و صنعت" در راستای اثربخشی و ارزش آفرینی و تسهیلگری ارتباط با جامعه و صنعت صورت پذیرفت. از آنجا که در چند سـال اخیر مـوج جدیـدی از ورود برخی از دانشـگاه‌های مطرح کشـور بـه عرصـه حـل مشـکلات و چالشهـای جامعه آغاز شـده اسـت که به نوعـی حرکت دانشـگاههای کشـور از نسـل پژوهش‌محـور بـه نسـل جامعه‌محـور و کارآفریـن تلقـی می‌شـود و همچنین کلان روندهـای حاکـم بـر آمـوزش عالـی نیـز نشـاندهندة افزایـش سـرعت در حرکت بـه سـمت جامعـه محـوری و کارآفرینی دانشـگاهها در دنیـا و ایـران اسـت. از این رو در مسـیر حمایـت از جامعه‌محـوری و کارآفریـن بـودن دانشـگاه، سفیران جامعه و صنعت در هر پردیس/دانشکده جهت تسهیلگری ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه در زمینه‌های پژوهش، فناوری، نوآوری و آموزش تخصصی تشکیل می‌شود.

آخرین ویرایش۰۲ خرداد ۱۴۰۰