جلسه معارفه دانشجویان نوورود گروه گیاهپزشگی و علوم باغبانی روز دوشنبه ۹۹/۰۹/۱۵ ساعت ۱۸ به صورت مجازی برگزار گردید.

۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۹ کد : ۱۰۸۵۶ اخبار دانشکده

جلسه معارفه دانشجویان نوورود گروه گیاهپزشگی و علوم باغبانی روز دوشنبه 99/09/15 ساعت 18 به صورت مجازی با حضور گرم و صمیمانه دانشجویان و هیأت رئیسه محترم پردیس، مدیرمحترم گروه و اعضای هیأت علمی گروه برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور رئیس محترم پردیس کشـاورزی و منـابع طبیعی و محیـط زیست، معـاون محترم آموزشـی ، معـاون محترم اداری و مالی ، اعضای محترم هیئت علمی و کارشـناسان محترم گروه برگزار گردید. در ابتدا مدیر گروه ضمن خوشامدگویی به دانشجویان نوورود ، مسئولین محترم پردیس ، اساتیـد و کارشـناسان به معرفی توانمندیهای گروه، معرفی رشـتهها در مقاطع مختلف تحصـیلی و اساتید و کارشناسان گروه پرداختند و سپس جناب آقای دکتر شهیدی به نکات مهم واساسی پردیس ومورد نیازدانشجویان اشاره کردند و از دانشـگاه بیرجنـد به عنوان دانشـگاه کار آفرین که خروجی آن می تواند اشـتغال زائی باشد و همچنین به اهمیت پژوهش هـای کـاربردی و تقاضـا محور اشاره نموده وبه حضور فعال دانشـجویان در کارگاه های آموزشـی و انجمن های علمی تاکید کردند. جناب آقای دکتر خاشـعی ضـمن بیان کامل موارد آموزشـی برای دانشـجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد به کلاس هـای آموزش مجازی ونحوه امتحانات اشاره کردنـد. جناب آقای دکتر بخشـی موضوع واهمیت مهارت آموزی را مورد بحث قرار دادنـد . اعضـای محترم هیات علمی به دغـدغه های دانشـجویان نوورود و بیان نظرات خود پرداختنـد و در ادامه کلیپ معرفی گروه و آزمایشـگاهها پخش گردید و در پایان به پرسش های دانشجویان پاسخ داده شد. لازم به ذکراست بیش از 90 درصد دانشجویان نوورود کارشناسی و کارشناسی ارشد در این جلسه حضور داشتند.