در آئین استانی تجلیل از فعالان و برگزیدگان عرصه پژوهش و فناوری آموزش و پرورش صورت پذیرفت. سخنرانی آقای دکتر محمد اکبری دانشیار گروه علوم تربیتی

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۶ کد : ۲۶۴۳۱ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی پردیس علوم رفتاری در آئین استانی تجلیل از فعالان و برگزیدگان عرصه پژوهش و فناوری آموزش و پرورش از آقای دکتر محمد اکبری دانشیار گروه علوم تربیتی به سخنرانی با موضوع معلم فکور راهی بسوی آموزش و پرورش پژوهش محور پرداختند. در این سخنرانی شاخصه‌ها و ویژگی‌های معلم فکور و عوامل موثر بر شکل گیری آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و سپس ویژگی معلم فکور در مواجه با هوش مصنوعی و  نقش معلم فکور در پژوهش و تأثیر و تأثر متقابل آن تبیین شد. در انتها دکتر اکبری فرمودند: آموزش و پرورش جهت حرکت به سمت پژوهش محوری ناگزیر به حرکت از معلم به مثابه کارگزار فنی به معلم به مثابه کارگزار فکور است.