برگزاری آیین گرامیداشت مقام معلم با حضور ریاست دانشگاه در دانشکده هنر

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۸ کد : ۲۹۲۲ اخبار دانشکده

به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم مراسمی با حضور  ریاست دانشگاه بیرجند، ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت و ریاست دانشکده هنر  در محل پردیس شهدای دانشکده هنر، سالن شهید بهشتی  برگزار شد. در این جلسه که دو ساعت به طول انجامید ابتدا ریاست محترم دانشکده هنر ضمن خوشامدگویی به میهمانان از تمامی تلاش‌ها و خدمات ارزشمند دکتر خامسان ریاست دانشگاه و همچنین از زحمات مهندس شهرکی ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت در خصوص اعزام دانشجویان به سیزدهمین المپیاد کشوری فرش دستباف قدردانی نمودند، سپس از تمام دانشجویانی که در طی سال جاری برای دانشکده افتخار آفرینی کردند و در المپیاد فرش حائز رتبه های برتر دوم و سوم کشوری شدند تقدیر کردند. سپس دکتر خامسان ریاست دانشگاه، روز معلم را به تمامی اساتید و معلمان دانشگاه تبریک عرض کردند و از تلاش های دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشکده هنر که در «جشنواره دانشگاه زیبای من» همکاری داشته اند تقدیر نمودند. در پایان از اساتید برتر رشته های دانشکده، دانشجویان برتر جشنواره حرکت و المپیاد فرش و انجمن های دانشجویی تقدیر به عمل آمد.

آخرین ویرایش۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸