بازدید علمی دانشجویان گروه باستان شناسی از اماکن تاریخی استان کرمان

۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۱:۵۲ کد : ۲۵۸۲۷ اخبار دانشکده
بازدید علمی دانشجویان گروه باستان شناسی از اماکن تاریخی استان کرمان

به گزارش دانشکده هنر، بازدید علمی جمعی از دانشجویان گروه باستان شناسی از شهرهای کرمان، بم و ماهان از روز سه شنبه 23 آبان ماه و با سرپرستی دکتر سامان فرزین و دکتر حسین کوهستانی برگزار شد.

دکتر سامان فرزین، سرپرست این اردوی علمی ضمن اعلام این خبر گفت: این اردو در راستای اهداف علمی گروه باستان شناسی و ذیل سرفصل دروس این گروه برگزار شد. وی در ادامه افزود: دانشجویان در این اردوی علمی ضمن بازدید از اماکن تاریخی شهرهای کرمان، بم و ماهان با روند تغییرات اماکن تاریخی در ادوار مختلف آشنا شدند.

زیارت مزار سردارشهید،حاج قاسم سلیمانی، بازدید از گنبد جبلیه، مجموعه گنجعلی خان، موزه هروی، ارگ بم، ارگ جدید بم، آستانه شاه نعمت الله ولی، باغ ماهان، باغ فتح آباد و ..... بخشی از برنامه های این بازدید علمی دانشجوئی بود.

شایان ذکر است این بازدید علمی با حضور 40 نفر از دانشجویان گروههای باستان شناسی برگزار شد.

آخرین ویرایش۱۵ فروردین ۱۴۰۳