بازدید دانشجویان رشته طراحی و چاپ پارچه از موزه عروسک

۱۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۴ کد : ۲۱۷۲۰ اخبار دانشکده
بازدید دانشجویان رشته طراحی و چاپ پارچه از موزه عروسک

به گزارش دانشکده هنر، با هدف ارتقاء سطح علمی و مهارتی دانشجویان مقطع کارشناسی رشته طراحی و چاپ پارچه و با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید این رشته، روز سه شنبه ۱۵ آذر ماه از موزه عروسک بیرجند بازدید بعمل آمد. در این بازدید دانشجویان، ضمن شناخت عروسک‌های ملی و بومی ایرانی با لباس‌های سنتی و تزیینات وابسته به آن آشنا شدند. سیاری کارشناس و متصدی موزه عروسک، ضمن معرفی خانه فروتنی یکی از خانه های تاریخی ایران که پس از مرمت با حفظ اصالت تبدیل به موزه عروسک شده است به معرفی بخشهای مختلف موزه عروسک پرداخت. در این بازدید علمی، دانشجویان با همراهی اساتیدشان ضمن تماشای عروسک‌های مختلف ایرانی ، با فرهنگ و آداب و رسوم مردم محلی منطقه و همچنین نحوه عروسک‌سازی زنان بومی منطقه آشنا شدند. شایان ذکر است سرپرستی دانشجویان در این بازدید با خانم دکتر مالکی و خانم فرزانه فخر بود و خانم محبوبه غلام پور استاد مدعو این بازدید بودند.