برگزاری نخستین نشست مشترک «امکان سنجی بازآفرینی یک نمونه آسباد کهن در عرصه ی دانشگاه بیرجند» به میزبانی دانشکده هنر

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۸ کد : ۱۲۸۹۱ اخبار دانشکده

نخستین نشست مشترک «امکان سنجی بازآفرینی یک نمونه آسباد کهن در عرصه ی دانشگاه بیرجند» به میزبانی دانشکده هنر با حضور جناب آقای مهندس شریعتی­ منش به نمایندگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، و جناب آقای دکتر اربابی به نمایندگی از دانشکده مهندسی ساعت 10 روز چهارشنبه مورخ 15/02/1400 به صورت مجازی برگزار شد. در این جلسه با تاکید بر اهمیت آسباد از نظر هویت تاریخی و علمی به عنوان نمونه شاخصی از هنر و دانش کهن مبتنی بر اقلیم باد خیز در نواحی شرقی ایران، رایزنی­های اولیه در خصوص همکاری جهت جایابی، بررسی نقشه­ ی آسبادهای کهن در شرق ایران به منظور طراحی مناسب ترین نقشه­ ی آسباد قابل اجرا در دانشگاه انجام شد. همچنین جناب مهندس شریعتی­ منش به نیابت از سازمان میراث فرهنگی در زمینه­ های مختلف ساخت این سازه قول مساعدت و همکاری دادند. در انتهای نشست مقرر شد جلسه­ ی آتی جهت بررسی طرح اولیه ­ی پیشنهادیه­ ی موضوع در خردادماه سال جاری برگزار شود.