امروز    چهارشنبه , 08/مرداد/1393
برگزاری همایش نقد و تحلیل زندگی، شعر و اندیشه حکیم نزاری قهستانی ماه آینده در دانشگاه بیرجند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط روابط عمومی
یکشنبه, 24 فروردین 1393 ساعت 07:31

همایش نقد و تحلیل زندگی، شعر و اندیشه حکیم نزاری قهستانی 31 اردیبهشت لغایت یکم خرداد ماه 93 در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.

در این همایش در 23 محور با حضور اندیشمندان و صاحبنظران از سراسر کشور زندگی، آثار و اندیشه حکیم نزاری قهستانی از مفاخر خراسان جنوبی در قرن هفتم مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد.

تا پایان مهلت فراخوان مقالات 150 مقاله به دبیرخانه همایش رسیده که در حال حاضر در مرحله داوری است.

نتایج داوری تا پانزدهم اردیبهشت ماه اعلام می شود.

اضافه‌ كردن نظر

کد امنيتي
باز خوانی تصویر امنیتی

کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت دانشگاه بیرجند محفوظ میباشد - جهت مشاهده بهینه صفحات این وبگاه بایستی از آخرین نسخه مرورگر فایرفاکس استفاده نمایید