نشست هم انديشي اساتيد بسيجي دانشگاه هاي سطح شهرستان بيرجند با "نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي"، در مورخه چهارشنبه 26/07/96 با حضور جمعي ازمسئولين و رئوساي دانشگاه ها، قائم مقام نماينده ولي فقيه در استان، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي و رياست شوراي شهر در محل تالار فرهنگ معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه بيرجند برگزار گرديد. در ابتداي مراسم دكتر خليلي، رياست دانشگاه ضمن بيان خيرمقدم به اهميت جايگاه و ظرفيت بسيج اساتيد در حل مشكلات دانشگاهي و نظام آموزشي كشور و مشكلات استان اشاره داشتند. سپس دكتر دياني رياست سازمان بسيج اساتيد استان، ضمن عرض خوشامدگويي به حاضران به بيان اهداف جلسه و بخشي از مشكلات اجتماعي استان پرداختند. سخنرانان بعدي مراسم دكتر رخشاني و دكتر ماندگار مسئولين كارگروه هاي اقتصاد مقاومتي و پيوست نگاري فرهنگي بسيج اساتيد استان بودند كه ضمن بيان گزارش مختصر عملكرد كارگروه، معضلات و مشكلات استان در زمينه كشاورزي، اشتغال و فرهنگي را تشريح نمودند.

سپس در بخش اصلي نشست، نمايندگان استان در جايگاه مستقر شدند و چندنفر از اساتيد سوالاتي را از نمايندگان مطرح كردند. محور سوالات و نظرات به شرح ذيل بود:

- نقش آفريني نمايندگان در جلسه راي اعتماد وزيران

- كارهاي انجام شده در حوزه آموزش استان و دانشگاه ها درجهت نيل به ايجاد قطب دانشگاهي

- برنامه ريزي براي توسعه استفاده از دانش گياهان دارويي بعنوان يك ظرفيت بالقوه در جهت ايجاد اشتغال

- برنامه ريزي آموزشي در استان و نقش آفريني نمايندگان استان در كميسيون آموزش در تدوين سند تحول آموزش عالي كشور

- توسعه استفاده از ظرفيت حوزه معادن براي اشتغال نواحي مرزي

- نگاه ويژه در سهم اعتبارات آموزش عالي به دانشگاه هاي فني و حرفه اي و فرهنگيان

- توسعه زيرساخت هاي حمل و نقل و بطور خاص راه آهن استان

سپس نمايندگان استان توضيحاتي را در پاسخ به سوالات و مطالبات اساتيد بيان داشتند.