آئین سپاس از مجریان جشنواره دانشگاهی شعر و مشاعره رضوی و تقدیر از فعالان فرهنگی دانشگاه بیرجند، روز شنبه 4 تیرماه 96 در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند، حجت الاسلام محمدعلی جعفری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مشاورین فرهنگی و اجتماعی، اعضای شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اعضای هیأت نظارت، اعضای کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی، دست اندرکاران برگزاری جشنواره شعر و مشاعره رضوی و جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار گردید، از فعالان حوزه های مختلف فرهنگی دانشگاه تجلیل شد.

در ابتدای این جلسه دکتر ابراهیم محمدی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن درود به مقام شامخ شهدا و امام راحل از اینکه در ماه مبارک رمضان این حوزه میزبان فعالین فرهنگی است، ابراز خرسندی کرد.

دکتر محمدی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات صورت پذیرفته توسط افرادی که در برگزاری مطلوب جشنوارة رضوی نقش داشته اند گفت؛ جشنواره رضوی جشنواره ای بود که به برنامه های دیگر حوزه فرهنگی روح داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با تقدیر از مشاورین فرهنگی انجمن­ها، کانون­ها، کمیتة نظارت بر نشریات دانشجویی و کلیة فعالین فرهنگی ابراز داشت: معاونت فرهنگی و اجتماعی چشم به راه مهربانی همه بزرگوارانی است که می توانند و دوست دارند تجربیات خود را در اختیار دانشجویان بگذارند.

دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند با آرزوی تندرستی برای مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و دست­اندرکاران نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت تدبیر و امید، فرهنگ را فضایی دانستند که ما در آن تنفس می­کنیم و بر اساس آموزه­های دینی وظیفه داریم از دست­اندرکاران این عرصه سپاسگزاری کنیم.

رئیس دانشگاه بیرجند از تمام کسانی که برای دانشگاه آورده داشته اند، تشکر کرد و کار فرهنگی و فرهنگ سازی را در این ایام با توجه به نیاز جامعه و وجود فرهنگی غنی و آموزه های دینی قوی بسیار مهم دانست.

حجت الاسلام محمدعلی جعفری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با بیان حدیثی از امام رضا (ع)، به تبعیت از سیره رضوی تأکید نمود و به بیان ضعف دشمنان در برابر جمهوری اسلامی پرداخت.

تقدیر از فعالان فرهنگی و صرف افطاری در سلف مرکزی دانشگاه پایان بخش این مراسم بود.