رویداد ایده پردازی در حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) توسط مرکز آپای دانشگاه بیرجند با حمایت معاونت امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران روز چهارشنبه 3 خردادماه در سالن مهندس امینی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
بخش اول این کارگاه آموزشی تحت عنوان پیش‌رویداد با حضور کارشناسان و مدیران فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی استان جهت آشنایی با مباحث امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و نحوه ایده پردازی در این حوزه برگزار شد.
این کارگاه یک روزه شامل چهار جلسه تحت عناوین مراحل شکل گیری ایده در حوزه امنیت، ایده پردازی در حوزه امنیت سازمانی و مسائل حقوقی، آپا و امنیت، و ایده های پژوهشی در حوزه امنیت بود که به ترتیب توسط مهندس حسین مودی، مهندس ابوالقاسم حسن پور، دکتر حامد وحدت نژاد و دکتر محمد قاسمی گل ارائه شد.
هدف از برگزاری این رویداد علمی ارتقاء دانش شرکت کنندگان و کمک به تجاری سازی ایده های خام است.
لازم به توضیح است که مرحله نهایی این رویداد در مهرماه سال 1396 در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس اینترنتیhttp://fest2017.birjand.ac.ir/index.php مراجعه نمایند.

IMG_2071
IMG_2087