دکتر اشرف بروجردی رئیس کتابخانه ملی ایران روز سه شنبه 26 اردیبهشت ماه از کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند بازدید کرد.

دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند در نشستی که پس از این بازدید برگزار شد پیشینه علمی و فرهنگی بیرجند از مدرسه شوکتیه تا دانشگاه بیرجند و سابقه بیش از چهل سال فعالیت این دانشگاه را معرفی نمود.
رئیس دانشگاه بیرجند ضمن برشمردن مزایا و توانمندیهای علمی و پژوهشی دانشگاه، بر کارکردهای اجتماعی و فرهنگی و نقش آموزش عالی در نگهداشت جمعیت در منطقه مرزی شرق کشور تأکید کرد.
وی از کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند به عنوان کتابخانه ای با ظرفیت خدمات دهی به استان خراسان جنوبی یاد کرد و ضرورت توجه بیشتر از سوی سازمان کتابخانه ملی را خاطر نشان ساخت.
دکتر اشرف بروجردی با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه بیرجند در خصوص گسترش تعاملات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با این دانشگاه قول مساعد داد.
دکتر لیلی سیفی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه در این دیدار گفت: کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند در سال 1354 همزمان با تأسیس دانشگاه شروع به فعالیت نموده و هم اکنون با حضور 14 نفر کارمند در فضایی به وسعت چهار هزار مترمربع در سه طبقه با منابع فارسی و لاتین اعم از کتاب و نشریات کاغذی و مجازی خدمات گسترده و متنوعی را به دانشجویان و اعضای هیأت علمی و مراجعان از دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی خراسان جنوبی ارائه می کند.