دومین جلسه مناظره نمایندگان کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دوشنبه شب 25 اردیبهشت ماه در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد
در این جلسه جمع کثیری از دانشجویان حضور داشتند به طوری که بخشی از شرکت کنندگان در سالن های مجاور تالار ولایت به صورت مدار بسته بیننده این مناظره بودند.
دکتر محمدرضا آقا ابراهیمی به نمایندگی از ستاد دکتر حسن روحانی در خراسان جنوبی و دکتر علیرضا کردی به عنوان نماینده ستاد ابراهیم رئیسی در استان به سئوالات پاسخ دادند و هریک دیدگاه های کاندیدای خود را درباره مسایل مطرح شده با موضوع اقتصادی و سیاسی بیان کردند.
در مناظره نخست که 17 اردیبهشت ماه در دانشگاه بیرجند برگزار شد نمایندگان کاندیداها با محوریت موضوعات اجتماعی و فرهنگی مناظره کردند.
مناظره های مذکور به اهتمام حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با هدف ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در جهت افزایش مشارکت در انتخابات و آشنایی بیشتر دانشجویان و دانشگاهیان با دیدگاه ها و برنامه های کاندیداها برگزار گردید.

photo_2017-05-16_14-28-08
photo_2017-05-16_14-28-39