دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و دکتر ابراهیم محمدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه روز چهارشنبه 23 فروردین در جمع دانشجویان دختر و پسر معتکف در مساجد امام جعفر صادق(ع)، حضرت ولی عصر(عج) و باقر العلوم حضور یافتند.
حجت الاسلام و المسلمین جعفری در جمع دانشجویان دختر معتکف در مسجدامام جعفر صادق(ع) با اشاره به حضور پرشور دانشجویان در این مراسم معنوی گفت: امسال حدود 1000 نفر دانشجوی دختر و پسر در مراسم معنوی اعتکاف در مساجد دانشگاه های استان شرکت کردند.
دکتر خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند با آرزوی تداوم موفقیت دانشجویان در تمامی عرصه ها گفت: این گونه از فرصتها به انسان هدیه می شود تا با نگاه به درون از وابستگی های زندگی فاصله بگیرد.
رئیس دانشگاه بیرجند امید جامعه به دانشجویان را بلافصل خواند و نیاز جامعه امروز را دیانت، تخصص و دانایی دانست.
وی با بیان اینکه دانشجویان در بعد فرهنگی و اقتصادی می توانند مشکلات جامعه را رفع نمایند گفت: در تمامی امور باید هدف کسب رضای الهی باشد.
در این دیدارها ریاست دانشگاه بیرجند به دانشجویان معتکف تعداد شش کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و 15کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا کرد.

photo5
photo6