به مناسبت فرا رسیدن سال جدید، دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند و جمعی از رؤسای دانشگاه های استان روز شنبه 19 فروردین ماه 96 با حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی رضایی امام جمعه بیرجند در محل دفتر امام جمعه دیدار کردند.
در ابتدای این دیدار دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند فرا رسیدن سال نو و اعیاد پیش رو در ماه رجب را تبریک گفت .
رئیس دانشگاه بیرجند ضمن تأکید بر قدرشناسی جامعه از سرمایه های اجتماعی گفت؛ با همدلی می توان نیازهای جامعه را در بخشهای مختلف برطرف نمود.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی رضایی امام جمعه بیرجند با تبریک سال نو و اشاره به نامگذاری این سال توسط مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و لزوم حرکت در این مسیر گفت؛ درک زیباییها و استفاده از نعمات الهی موهبتی است که در اختیار انسان قرار داده شده است.
امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه انسان کامل میوه باغ بشریت و یکی از شئونات حکومت اسلامی می باشد بیان کرد؛ باید از نظرات یکدیگر جهت توفیق در تمامی حوزه ها استفاده نماییم.
حجت السلام و المسلمین دکتر رضایی ضمن مهم دانستن استفاده صحیح و محتوای مناسب در فضای مجازی به عنوان ابزاری جهت نشان دادن فرهنگ بومی و درک هویتی، اظهار داشت: معرفی حکیم نزاری قهستانی به جامعه و دانشجویان منجر به درک جایگاه برتر وی در مسائلی همچون عشق به اهلبیت، ادبیات و ... به گواه خاورشناسان و عالمان نسبت به دیگر شاعران خواهد شد.
دکتر رضایی با توجه به درخواست رؤسای دانشگاه های استان خراسان جنوبی مبنی بر برگزاری جلسات دوره ای ،آمادگی خود را جهت برگزاری جلسات منظم با دانشگاهیان اعلام نمود.
در این مراسم که توسط حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برنامه ریزی شده بود، دکتر علیرضا حسنی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند، دکتر محمد جوانشیر رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان، دکتر ناصر مهرشاد، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند، دکتر ایرج مهدی زاده رئیس دانشگاه فرهنگیان و دکتر ابراهیم محمدی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند نیز حضور داشتند.