علی اکبر فلاحی، کارآفرین نمونه و از حامیان آموزش عالی استان با دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند دیدار و گفتگو کرد.
رئیس دانشگاه بیرجند با تقدیر از نیت و کار خیر حامیان آموزش عالی اظهار داشت: بنای مورد حمایت آقای فلاحی در دانشگاه بیرجند اولین ساختمانی است که ویژگی کاربری فنی و آزمایشگاهی دارد و در نوع خود در این دانشگاه الگو است.
مؤسس و مدیر عامل مجتمع کاشی فرزاد با تأکید بر این که همه ما باید برای پیشرفت استان که علی رغم قابلیت های فراوان توسعه نیافته است تلاش کنیم افزود: توسعه کشور و آینده آن در گرو تلاش و نوآوری قشر دانشگاهی است.
فلاحی متخصصان بومی را برای انجام کارهای بزرگ توانمند توصیف کرد و با تأکید بر لزوم تقویت روحیه خودباوری جوانان در راستای خودکفایی و سازندگی گفت: من به دانشگاه و نیروهای دانشگاهی اعتقاد و اعتماد کامل دارم.
دکتر غلامرضا زمانی معاون اداری و مالی دانشگاه و عضو هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند از بهره برداری پروژه مجتمع آزمایشگاهی مهندسی برق که با حمایت مالی علی اکبر فلاحی در دست احداث است، در خردادماه سال آینده خبر داد.
وی با سپاسگزاری از حامیان بخش آموزش عالی گفت: نگاه و دیدگاه حامیان ارزشمندتر از خود حمایت است.
پس از این دیدار پروژه در حال ساخت آزمایشگاه تحقیقاتی و امکانات رفاهی و ورزشی دانشگاه بیرجند مورد بازدید قرار گرفت.