روز پنج شنبه دوازدهم اسفندماه مصادف با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پردیس امیرآباد دانشگاه بیرجند بر دوش دانشجویان، دانشگاهیان و مردم شهید پرور تشییع شدند.
این دو شهید 17 و 19 ساله که در عملیات خیبر و در اسفندماه 1362 به شهادت رسیده اند پس از تشییع از درب ورودی پردیس امیرآباد در صحن مسجد حضرت ولی عصر(عج) آرام گرفتند.
عزاداران فاطمی پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد حضرت ولی عصر(عج) بر مزار شهیدان گمنام حاضر شدند و به عزاداری و سینه زنی پرداختند.
در شامگاه شهادت دخت نبی مکرم اسلام نیز هیئت های محبان المهدی(عج) و محبان الرضا(ع) دانشگاه بیرجند در محل مزار شهدای گمنام و مسجد حضرت ولی عصر(عج) ضمن قرائت دعای کمیل، با عزاداری و مرثیه خوانی یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشتند.
استان خراسان جنوبی اسفندماه امسال میزبان شش شهید گمنام دوران دفاع مقدس بود که در دانشگاه بیرجند، شهرستان فردوس و دانشگاه صنعتی بیرجند تشییع و به خاک سپرده شدند.
شایان ذکر است 17 اردیبهشت ماه 1390 صحن مسجد امام جعفرصادق(ع) دانشگاه بیرجند با حضور یکی از شهدای عزیز عطر شهادت گرفت.

گزارش تصویری؛
مراسم استقبال در فرودگاه بیرجند