مراسم اختتامیه شب شعر انتظار با حضور حجه الاسلام علمداری استاد بنیاد فرهنگی مهدی موعود خراسان رضوی و دانشجویان و اساتید در سالن اجتماعات علامه فرزان دانشگاه بیرجند برگزار شد.
حجه الاسلام و المسلمین مرتضی حجازیان معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههای خراسان جنوبی در جمع دانشجویان گفت: تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه شب شعر انتظار 104 اثر بوده که از بین این آثار حدود 38 اثر به مرحله ی داوری راه یافته است.
وی با بیان اینکه 3 نفر از استادان گروه زبان ادبیات فارسی داوری این آثار را برعهده داشته اند، عنوان کرد: از بین آثار راه یافته به مرحله ی داوری، پنج اثر برگزیده شد.
معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههای خراسان جنوبی تصریح کرد: علاوه بر دانشجویان دانشگاه بیرجند، دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای قاین و دانشکده پرستاری قاین هم آثاری را ارسال کردند.
در این مراسم حجه الاسلام علمداری درباره انتظار و عشق به امام زمان (عج) سخنرانی کرد.

SAM_1585
SAM_1591