به مناسبت دهه مبارک فجر گیتهای ورودی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند ضمن تبریک سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با تشکر از فعالیتهای حوزه معاونت دانشجویی در تأمین رفاه و آرامش دانشجویان، تجهیز خوابگاه های دانشجویی به گیت ورودی را اقدامی در جهت افزایش امنیت خوابگاه ها دانست و اظهار داشت: هدف از استقرار گیت در ورودی خوابگاه ها ایجاد زحمت و تجسس در رفت و آمد دانشجویان نیست بلکه با کنترل ترددها از طریق سیستم ثبت ورود و خروج ضمن حفظ اطلاعات محرمانه دانشجویان ضریب امنیت خوابگاه ها افزایش می یابد.
همزمان با افتتاح گیت مجموعه خوابگاهی دخترانه صدف، سیستم ثبت الکترونیک ورود و خروج در مجموعه خوابگاه های دختران و پسران دانشجوی دانشگاه بیرجند به بهره برداری رسید.