معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه و کانون بازی های فاخر جشن بزرگ انقلاب را در سالن ورزشی فجر این دانشگاه برگزارکرد.
خیر مقدم و تبریک سی وهشتمین فجر انقلاب اسلامی ایران توسط دکتر ابراهیم محمدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ریزش دومینوی بزرگ فجر 3( همراه بار رکورد شکنی ایران و جهان) سخنرانی سرهنگ علی قاسمی، فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) استان، اجرای استند آپ کمدی توسط بازیگر و طنز پرداز کشوری، اجرای موسیقی و پخش کلیپ از مهمترین برنامه های این جشن بود.
کانون بازی های فاخر دانشگاه بیرجند در قالب دومینوی فجر انقلاب (3) با یکصد هزار قطعه ، حوادث انقلاب از 12 لغایت 22 بهمن ماه ، حوادث جنگ تحمیلی، به زمین نشاندن پهپاد جاسوسی امریکا، ریزش دیوار دومینو با نوشته¬های صدام، تحریم، و پرچم آل صعود بوسیله موشک RQ، را به نمایش گذاشت . در انتها هم تصویر یادبود یار دیرین امام، رهبری و انقلاب، زنده یاد آیت ا.. هاشمی رفسنجانی، حادثه پلاسکو و تصاویر شهدای آتش نشان به نمایش درآمد.
قابل ذکر است؛ در این دومینو رکورد آبسلانگ( چوب بستنی) که پیش از این با تعداد 30849 قطعه دراختیار کشور آلمان بود با تعداد 35000 قطعه توسط دانشجویان دانشگاه بیرجند شکسته شد. همچنین در سطح ملی رکورد ساخت بزرگترین هرم ساخته شده در ایران که قبلاً در بجنورد با قاعده 30در 30 صورت گرفت در این دومینو با قاعده 31در31 قطعه و کاربرد حدود 35000 قطعه به نام دانشجویان دانشگاه بیرجند ثبت شد.
دومینوی بزرگ فجر انقلاب (3) با حمایت شهرداری بیرجند، اداره کل ورزش و جوانان استان، بسیج دانشجویی استان وانجمن دومینوی ساگارد، برگزار گردید.