در آستانه روز دانشجو نشست دیدار و گفتگوی صمیمی سید علی اکبر پرویزی استاندار خراسان جنوبی با دانشجویان دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این دیدار که دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند، سید محمدحسینی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری، مهندس علی ناصری فرماندار شهرستان بیرجند، اسماعیل حسین پور مشاور و مدیرکل دفتر استاندار و معاونین و رؤسای دانشکده های دانشگاه بیرجند حضور داشتند نمایندگان تشکلها، کانونها و نهادهای دانشجویی، نظرات، پیشنهادات و مطالبات دانشجویان را بیان کردند.
استاندار خراسان جنوبی با تبریک روز دانشجو به دانشجویان دانشگاه بیرجند و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان شانزدهم آذر1332 ضمن پاسخگویی به سؤالات مطرح شده از سوی دانشجویان درخصوص شأن و جایگاه دانشگاه و دانشجو اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی برای دانشجویان شأن ویژه ای قایل شده است و دانشگاه دارای قدر و منزلتی است که تصمیم گیری درخصوص برنامه ها به خود دانشگاه سپرده شده است.
وی با اشاره به نقش و جایگاه تشکلهای دانشجویی گفت: تشکلهای دانشجوی باید خودشان را باور کنند جایگاهشان را ارتقا دهند و همدیگر را تقویت کنند.
پرویزی پیشرفت و توسعه استان را نیازمند عزم ملی و عزم مردم و مسئولین استانی دانست و سخنرانی ها و وعده و وعیدهایی که در ایام انتخابها گفته می شود و بعداً محقق نمی شود را موجب آسیب زدن به نظام بیان کرد.
استاندار به سیاستها و برنامه های اقتصادی در استان خراسان جنوبی هم اشاره ای داشت و تأمین آب شرب روستایی، تأمین نیازهای اساسی مردم، توسعه مدارس، خانه های بهداشت و اورژانس جاده ای، راه های روستایی و جذب سرمایه و افزایش اشتغال را از اولویت های استان برشمرد.
استاندار خراسان جنوبی در جمع دانشجویان دانشگاه بیرجند از پیگیری گشایش مرز و بازارچه های مرز برای مبادلات اقتصادی با کشور افغانستان خبر داد. وی همچنین اعلام کرد که مشاوران استاندار در چند حوزه از جمله در امور دانشگاه ها طی هفته آینده انتخاب و معرفی خواهند شد.
سید علی اکبر پرویزی با استقبال از ارائه طرح ها و ایده های علمی بویژه در بحث انرژی های نو و تأمین و مدیریت منابع آب، مشکل بیکاری و اشتغال را یک موضوع کشوری عنوان کرد که نیازمند تلاش مستمر همه ارکان نظام و سرمایه گذاری بخش خصوصی است.
استاندار خراسان جنوبی در راستای پاسخگویی به برخی مطالبات دانشجویان در خصوص اعطای یک دستگاه آمبولانس به دانشگاه بیرجند،پیگیری اعطای وام های کم بهره به دانشجویان پژوهشگر، کمک به حل مشکل فاضلاب پردیس دانشگاه و اهدای 500 میلیون ریال برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی قول مساعد داد.