دبیرخانه دائمی همایش ملی باستان شناسی ایران در دانشگاه بیرجند اعلام کرد: سومین همایش ملی باستان شناسی ایران 24 و 25 آبان ماه سال آینده در تهران برگزار می شود.
دکتر حسن هاشمی دانشیار گروه باستان شناسی دانشگاه بیرجند و دبیر علمی همایش مهمترین محورهای تخصصی همایش را حوزه های باستان شناسی و علوم میان رشته ای، مطالعات و پژوهش های باستان شناسی دوران پیش از تاریخ، مطالعات باستان شناسی دوران تاریخی و مطالعات و پژوهش های باستان شناسی دوران اسلامی بیان کرد.
دبیر سومین همایش ملی باستان شناسی ایران گفت: پژوهشگران، استادان و دانشجویان می توانند از 15 آذرماه 95 با مراجعه به وب سایت دائمی همایش به آدرسwww.birjand-arc.ir  در همایش مذکور ثبت نام و مقاله ارسال نمایند.
وی مهلت ارسال چکیده مقالات را 15 بهمن 1395 و مهلت ارسال اصل مقالات را 31 فروردین 1396 اعلام کرد.
دکتر هاشمی افزود: مقاله های پذیرفته شده در پایگاه های اطلاعاتی علمی معتبر کشور مانند SID،ISC و سیلیویکا نمایه خواهد شد.

p bastanshenasi