tarigh razaviهمایش پیاده روی طریق رضوی، با حضور بیش از 1500 دانشجو از دانشگاه های سراسر کشور به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری دانشگاه های خراسان بزرگ برای سومین سال متوالی برگزار می شود.
این همایش بزرگ دانشجویی امسال، همزمان با سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) به سمت حرم مقدس رضوی و برای شرکت در مراسم عزاداری سالروز شهادت امام رضا(ع) انجام می شود.
دانشجویان زائر مسافت 40 کیلومتر از قدمگاه حضرت رضا (ع) واقع در شهر ملک آباد تا مشهد مقدس را با پای پیاده طی می‌کنند. در این برنامه یکصد نفر از دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند نیز حضور دارند.
دانشگاه بیرجند همچون سالهای گذشته با حضور فعال و مؤثر برپایی ایستگاه های صلواتی در مسیر پیاده روی زائرین و محل های اسکان دانشجویان میزبان زائران حریم رضوی می باشد.