ضمن عرض تبریک مجدد به پذیرفته شدگان مشروط دانشگاه بیرجند موارد ذیل به اطلاع ایشان می رسد:
پذیرفته شدگان گرامی آزمون دکتری سال 1395 می بایست در بازه زمانی 1395/5/2 لغایت 1395/5/6، با در دست داشتن کارت ملی و کپی کارنامه قبولی خود، شخصاً در محل سازمان مرکزی دانشگاه حاضر شده و فرم تعهد نامه سازمان سنجش آموزش کشور را تکمیل نمایند و یا این که در صورتی که به دلیل بعد مسافت امکان مراجعه حضوری برای پذیرفته شدگان میسر نباشد، بایستی فرم تعهد را از این لینک دانلود نموده و با تکمیل و ثبت آن در یکی از دفاتر اسناد رسمی، اصل فرم تعهد محضری را حداکثر تا تاریخ 95/5/3 به آدرس ذیل پست پیشتاز کرده و کد رهگیری مرسوله را به کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشگاه اطلاع دهند.

تذکرات مهم
- پذیرش داوطلبان پس از تکمیل فرم تعهد نهایی شده و ثبت نام اولیه انجام می شود.
- داوطلبان می بایست تا تاریخ 31/6/1395 فارغ التحصیل گردند.
- کلیه پذیرفته شدگان، ورودی نیمسال اول سال تحصیلی 95-96 خواهند بود.
- جهت آگاهی از اطلاعات تکمیلی احتمالی بطور متناوب به سایت دانشگاه مراجعه شود.

با آرزوی توفیق روزافزون
مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند

اطلاعات تماس:

آدرس: بیرجند ، انتهای بلوار شهید آوینی،پردیس شوکت آباد، دانشگاه بیرجند، سازمان مرکزی،طبقه همکف، دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تلفکس 05632202036،