حجت الاسلام و المسلمین رضایی صبح سه شنبه در مراسم گرامیداشت چهلمین سال تاسیس دانشگاه بیرجند اظهار کرد: دانشگاه بیرجند باید برای آینده و رشد و کمال جامعه تلاش بسیار داشته باشد.

40 Drrezaeiوی با اشاره به تعاریف متعدد تئوری های آموزشی و رشد فکری آموزش عالی بیان کرد: فضیلت گرایی، تفکر خلاق، تفرد و تغییر اخلاقی از جمله اوصاف آموزش عالی است.
وی با بیان اینکه دانشجو باید پس از فارغ التحصیلی تعقل ورزی و تفکر خلاق داشته باشد، افزود: امیدواریم دانشگاه با برنامه ریزی درست بتواند بشر را به کمال برساند.
وی با اشاره به اینکه امروز عالمان وجودی عقیده دارند که ابتدا باید خود را شناخت تا بتوان بیرون جامعه را شناخت، گفت: تجلی انسانیت در ایثار است.
وی با بیان اینکه دانشگاه نباید حلقه بسته برای خود درست کند، اظهار داشت: دانشگاه باید با جامعه ارتباط برقرار کند.
امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه جامعه شناسان را باید دانشگاهیان تشکیل دهند، بیان کرد: دانشگاهیان باید همواره علم و بصیرت را در جامعه احیا و رشد دهند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضایی با اشاره به فرهیختگان بزرگ منطقه همچون دکتر شکوهی و پروفسور گنجی، اظهار داشت: مردم و اساتید استان باید از این فرصت ها استفاده های لازم و کافی را داشته باشند.