به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بیرجند بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر بر مزار شهید گمنام و یادمان شهدای دانشجوی این دانشگاه حاضر شدند و با قرائت فاتحه و اهدای گل با آرمانهای شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تجدید میثاق نمودند.

به این مناسبت همچنین صبح امروز هیئت رئیسه و جمعی از دانشگاهیان دانشگاه بیرجند در مراسم تشییع پیکرهای مطهر پنج شهید گمنام در شهر بیرجند شرکت کردند.
تهیه و چاپ بروشور با موضوع شهدا، برگزاری شب شعر، نقد کتاب دختر شینا با موضوع دفاع مقدس، برگزاری مسابقه پیامکی، نمایش فیلم با محتوای دفاع مقدس و برگزاری تریبون آزاد دانشجویی فعالیت های حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و کانون حماسه و دفاع دانشگاه بیرجند به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا می باشد.

shohada 1 shohada 2
shohada 3 shohada 4