نشست بررسی همکاری های علمی بین دانشگاه بیرجند و وزارت تحصیلات عالی  جمهوری اسلامی افغانستان روز چهارشنبه 12 اسفند ماه جاری با حضور ریاست دانشگاه بیرجند، مدیر گروه پژوهشی افغانستان دانشگاه بیرجند و مسئول دانشگاه های خصوصی جمهوری اسلامی افغانستان در محل  وزارت تحصیلات عالیه افغانستان برگزار شد.

در این نشست دکتر خلیل خلیلی ریاست دانشگاه بیرجند ضمن معرفی توانمدیهای دانشگاه بیرجند علاقمندی این دانشگاه را جهت گسترش همکاری های علمی، بین المللی با دیگر کشورها با اولویت جمهوری اسلامی افغانستان ابراز داشت.

دکتر خلیلی آمادگی دانشگاه بیرجند را در مورد جذب دانشجویان افغانستانی و همچنین انجام طرح های پژوهشی، تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دورهای کوتاه مدت و سمینارهای مشترک علمی اعلام نمود.

رئیس دانشگاه بیرجند خاطر نشان ساخت دانشگاه بیرجند آمادگی خود را جهت جذب یک پنجم از بورسیه های دانشجویان افغانستان(سالانه 100نفر) به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرده است.

دکتر فریده مومند وزیر تحصیلات عالی افغانستان ضمن استقبال از گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه بیرجند بر اجرایی شدن تفاهم نامه های بین دو کشور تأکید کرد و خاطر نشان ساخت عملیاتی کردن موضوع بورسیه ها از اولویت های وزارت تحصیلات عالی افغانستان می باشد.

در ادامه وزیر تحصیلات عالی جمهوری اسلامی افغانستان قول مساعد همکاری جهت انتشار فصلنامه پژوهشی افغانستان با گروه پژوهشی افغانستان دانشگاه بیرجند را داد.