دعوت ریاست دانشگاه بیرجند از عموم مردم و دانشگاهیان برای شرکت در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن

22 بهمن سرفصلی برجسته در تاریخ سیاسی ایران و نقطه عطفی در روند مبارزات ملت ایران است.
در این روز رشادت ها، فداکاری ها و شهادت طلبی های ملت منسجم و خداجو و پیرو ولایت و رهبری با وحدت کلمه و با قدرت ایمان پیروزی آفرید.
تداوم پیروزی ها، حاصل تداوم رمزهای پیروزی است و رمز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به فرموده بنیانگذار بزرگ آن انگیزه الهی و مقصد عالی حکومت اسلامی و اجتماع ملت در سراسر کشور با وحدت کلمه برای همان انگیزه است.
در طلیعه سی و هشتمین بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با تبریک ایام ا... دهه فجر و پیروزی های اخیر در عرصه بین المللی و گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای والامقام ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمانهای امام و شهیدان و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب از آحاد مردم شریف و ولایتمدار استان دانشگاهی خراسان جنوبی بویژه دانشگاهیان فرهیخته اعم از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها دعوت می نماید تا همراه و همگام با اقیانوس پرشور اقتدار ملت همیشه در صحنه ایران در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شرکت نموده و حماسه حضوری دیگر را رقم زنند.

خلیل خلیلی
رئیس دانشگاه بیرجند