به مناسبت ایام ا... دهه مبارک فجر دو پروژه عمرانی در آموزشکده کشاورزی سرایان از مجموعه های اقماری دانشگاه بیرجند افتتاح گردید و عملیات اجرایی یک پروژه دیگر نیز آغاز شد.
در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه بیرجند در شهرستان سرایان که استاندار خراسان جنوبی و مقامات استانی حضور داشتند، فاز اول آموزشکده کشاورزی سرایان با زیربنای 2416 مترمربع، با اعتبار 28 میلیارد ریال و خوابگاه دانشجویی با زیربنای 2 هزار مترمربع با اعتبار 5/16 میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.
در این آیین عملیات اجرایی فاز 2 آموزشکده مذکور با زیربنای 2800 مترمربع و با اعتبار 2/2 میلیارد ریال آغاز شد.
وجه ا... خدمتگزار استاندار خراسان جنوبی در مراسم افتتاح این پروژه ها و در جمع دانشجویان آموزشکده کشاورزی سرایان، دانشگاهی بودن خراسان جنوبی را به عنوان یک شاخص ارزشمند در سطح کشور یاد کرد.وی با اشاره به نقش آفرینی دانشجویان و دانشگاهیان در پیروزی انقلاب اسلامی آگاهی دهی و اطلاع رسانی از منظر علمی و دینی را از جمله فعالیتهای دانشگاهیان در دوران پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توصیف کرد.
استاندار خراسان جنوبی به دانشجویان آموزشکده کشاورزی سرایان توصیه کرد به گونه ای تحصیل کنند که مشکلی از مشکلات کشاورزی منطقه حل شود.
دکتر غلامرضا زمانی معاون اداری و مالی دانشگاه بیرجند طی سخنانی شکل گیری آموزشکده کشاورزی سرایان را مبتنی بر نیازهای منطقه و مزیت کشاورزی این شهرستان عنوان کرد.
وی همکاری بدون چشمداشت مردم و همدلی و همکاری مجموعه های استان و شهرستان در تأسیس این مجموعه آموزش عالی را عامل موفقیت آن بیان نمود.
معاون اداری و مالی دانشگاه بیرجند از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 20 طرح عمرانی در دانشگاه بیرجند با اعتبار حدود 16 میلیارد تومان در دهه مبارک فجر امسال خبر داد.

sarayan o1 sarayan o2 sarayan o3
sarayan o4 sarayan o5 sarayan o6