جشن 17 ربیع الاول و تجدید دیدار بازنشستگان دانشگاه بیرجند برگزار شد

به مناسبت هفدهم ربیع الاول سالروز ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) جشن میلاد و تجدید دیدار بازنشستگان دانشگاه بیرجند برگزار شد. این مراسم که مدیران و مسئولان استان و دانشگاه و خانواده های بازنشستگان دانشگاهی در آن حضور داشتند در فضایی صمیمی در تالار پذیرایی پردیس دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

سخنرانی ریاست دانشگاه و پاسداشت زحمات بازنشستگان، سخنرانی فرماندار شهرستان بیرجند، مداحی و مولودی خوای، اجرای تک نوازی و بیان خاطرات و اشعار توسط بازنشستگان و ارائه گزارش فعالیت های کانون بازنشستگان دانشگاه بیرجن از جمله برنامه های این مراسم بود.

همچنین در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره درگذشتگان هشت نفر از بازنشستگان جدید دانشگاه با دریافت هدیه و لوح یادبود از ریاست دانشگاه، معاونت سیاسی و انتخابات استانداری و فرماندار بیرجند تجلیل و تقدیر شدند.

برپایی آیین تجدید خاطره و دیدار بازنشستگان دانشگاه بیرجند برای پنجمین سال متوالی در روزهای ابتدایی فصل زمستان به منظور تجلیل از پیشکسوتان و تقدیر از زحمات و خدمات بازنشستگان در دانشگاه بیرجند صورت می گیرد.

bazneshaste1  bazneshaste2  bazneshaste31  bazneshaste4
 bazneshaste5  bazneshaste6  bazneshaste7  bazneshaste8