نشست همکاری های علمی و دانشگاهی خراسان جنوبی با کشور اتریش در دانشگاه بیرجند برگزار شد

نشست همکاری های علمی و دانشگاهی با حضور فردریش اشتیفت سفیر اتریش در تهران و رؤسای دانشگاه های خراسان جنوبی روز دوشنبه سی ام آذر ماه در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

دکتر خلیل خلیلی ریاست دانشگاه بیرجند با مثبت خواندن نقش روابط علمی در گسترش روابط کشورها این گونه ارتباطات را عامل درک متقابل و شناخت ملت ها از یکدیگر دانست و اظهار داشت: ما اعتقاد داریم که دانش راهی برای آسایش، رفاه، موفقیت، صلح و خوشبختی برای تمام انسانها است.

وی افزود: اگر به اهداف دانشگاه ها نگاهی داشته باشیم به این خواهیم رسید که این روش دانشگاه است « پیشرفت دانش برای بهره گیری در جهت انسانیت ».

ریاست دانشگاه بیرجند سپس با اشاره به اینکه این دانشگاه قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه خراسان جنوبی با یک مجموعه 14000 نفری شامل 13000 دانشجو، بیش از 300 عضو هیأت علمی و 600 کارمند است؛ آمادگی این دانشگاه و مجموعه دانشگاه های خراسان جنوبی را برای گسترش همکاری های علمی و دانشگاهی با کشور اتریش اعلام نمود، دکتر خلیلی در پایان گفت: امیدوارم دانش مرزها را محو کند و درک بهتری از کشورها داشته باشیم و برای سودمندی بشر فعالیت کنیم.

در ادامه دانشگاه های استان توسط رؤسای این دانشگاه ها معرفی شدند.

سفیر اتریش در تهران با اظهار خرسندی از حضور در دانشگاه بیرجند و با اشاره به سابقه روابط علمی با ایران از حضور بیش از دو هزار دانشجو ایرانی در این کشور خبر داد و گفت: وجود اساتید ایرانی الاصل در اتریش که شناخت خوبی از دو کشور دارند می تواند موجب گسترش بیشتر روابط علمی و دانشگاهی گردد.

وی با اذعان به اینکه روابط علمی بسیار سودمندتر از روابط تجاری است؛ اظهار امیدواری کرد تا این روابط با دانشگاه های ایران گسترش یابد.

otrish1   otrish2

otrish3   otrish4