برگزاری اولین گردهمایی دبیران کانون­های دانشجویی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند

اولین گردهمایی دبیران کانون­های دانشجویی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی روز دوشنبه 23 آذرماه به میزبانی کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این گردهمایی دکتر سید محمدحسین قریشی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند از اهداف انسان دوستانه و خدمات هلال احمر به مردم تجلیل کرد.

دکتر خامسان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان جنوبی با خیرمقدم به دبیران حاضر در جلسه به تشریح اهداف کانونهای دانشجویی هلال احمر پرداخت.پرسش و پاسخ با حضور مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ، برگزاری کارگاه آموزشی آسیب­های اجتماعی، تجدید میثاق با شهیدان و حضور در مزار شهید گمنام و شرکت در نماز جماعت از دیگر بخش های این گردهمایی بود. در پایان این نشست از تلاشها و فعالیت های دبیران کانون­های دانشجویی هلال احمر قدردانی شد.

helalahmar