استاندار خراسان جنوبی با اهدای شاخه گل به دانشجویان دانشگاه بیرجند روز دانشجو را به آنان تبریک گفت

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در تالار ولایت دانشگاه بیرجند شامگاه شانزدهم آذر با حضور دانشجویان، مدیران، مسئولان دانشگاهی و استانی برگزار شد.

در این مراسم دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند با تبریک روز دانشجو، این قشر را مطلع ترین و آشناترین قشر نسبت به وقایع و رویدادهای روز توصیف نمود. وی همچنین حق طلبی و آرمانگرایی و نشاط و امید به آینده را از دیگر ویژگی های دانشجویان برشمرد.

ریاست دانشگاه بیرجند از دانشگاه به عنوان محل تمرین و یادگرفتن یاد کرد و آفت پرگویی و اظهار نظر غیر کارشناسی و بدون اطلاع از مسائل را از آفات جامعه دانست. وی تأکید کرد: آنچه را مطمئن هستیم و براساس شواهد تحلیل کرده ایم بیان کنیم و براساس دانش، پژوهش و اطلاع تصمیم گیری نماییم.

در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که وجه ا... خدمتگزار استاندار خراسان جنوبی ، معاونین استاندار، فرماندار شهرستان بیرجند و جمعی از مسئولان استانی نیز حضور داشتند، استاندار و هیأت همراه با اهدای شاخه های گل نرگس معطرمحصول باغات خراسان جنوبی روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفتند.

استاندار همچنین طی سخنانی از دوران دانشجویی به عنوان دوران طلایی زندگی یاد کرد که باید دانشجویان قدر آن را بدانند.وی همچنین استان خراسان جنوبی را به عنوان استانی دانشگاهی معرفی کرد که دارای 56 هزار دانشجو می باشد.

استاندار خراسان جنوبی سپس به سؤالات و پرسشهای مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داد.

IMG 5792   IMG 5816   IMG 5800

IMG 5819   IMG 5822   IMG 5835