نشست مشترک رؤسای دانشگاه های خراسان با وزیر تحصیلات عالی افغانستان

نشست مشترک وزیر تحصیلات عالی جمهوری اسلامی افغانستان و هیأت همراه با رؤسای دانشگاه های بیرجند، فردوسی مشهد، حکیم سبزواری و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این نشست که با هدف آشنایی بیشتر و تعامل و تحکیم روابط علمی بین دانشگاه های کشور افغانستان و دانشگاه های مهم خراسان برگزار گردید، دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند شهر دانشگاهی بیرجند و پتانسیل ها و امکانات دانشگاه بیرجند را معرفی نمود. وی همچنین آمادگی این دانشگاه را جهت پذیرش استادان دانشگاه های افغانستان برای انجام فرصت های مطالعاتی و نیز پذیرش دانشجویان این کشور در مقاطع مختلف تحصیلی و انجام فعالیت های پژوهشی مشترک اعلام کرد. pic19

در این نشست دکتر احمد بخشی مدیر گروه پژوهشی افغانستان شناسی دانشگاه بیرجند با معرفی فعالیت های این گروه به عنوان تنها گروه مرتبط با مطالعات افغانستان در جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد نمود که وزارت تحصیلات عالی افغانستان چند نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه های افغانستان را به عنوان هیأت تحریریه مشترک نشریه مطالعات منطقه ای افغانستان معرفی نماید.

pic17  pic18