در راستای راه اندازی رسمی مرکز جوار دانشگاهی آموزش فنی و حرفه ای دانشگاه بیرجند بعد از ظهر روز چهارشنبه ۳مرداد ۹۷ تفاهم نامه همکاری توسط رئیس دانشگاه بیرحند و مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در مراسم امضای تفاهم نامه که در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛ حسین خوش آیند مدیر کل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی همکاری های دو سال گذشته دانشگاه بیرجند و آن اداره کل را رضایت بخش توصیف کرد.

خوش آیند موفقیت صادق شمسی نژاد دانشجوی دانشگاه بیرجند در کسب مدال طلای هیجدهمین دوره مسابقات ملی مهارت را نتیجه همکاری های اخیر فی مابین و پتانسیلهای بالقوه موجود برشمرد.

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند با تاکید بر رویکرد وزارت علوم و ماموریت دانشگاه بیرجند در جهت کارآفرینی و رفع مشکلات جامعه از راه اندازی مرکز جوار دانشگاهی آموزشهای فنی و حرفه ای در دانشگاه و ایجاد زیرساختهای مورد نیاز در این خصوص اعلام حمایت نمود.

در پایان تفاهم نامه راه اندازی رسمی مرکز جوار دانشگاهی آموزشهای فنی و حرفه ای دانشگاه بیرجند امضا و مبادله گردید.

مرکز مذکور با اخذ مجوز رسمی از اداره کل اموزش فنی وحرفه ای استان نسبت به آموزش های مهارت محور تخصصی مورد نیاز بازار کسب و کار برنامه ریزی واقدام خواهد نمود تا دانشجویان دانشگاه بیرجند در طول دوره تحصیلی علاوه بر دروس و مدرک دانشگاهی به آموزش های مهارتی و دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای بپردازند.

3.5.97