چهار گروه از دانشجویان بسیجی دانشگاه بیرجند صبح امروز پس از تجدید میثاق با شهیدان به اردوهای جهادی اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، 50 نفر از دانشجویان بسیجی در قالب چهار گروه از خواهران و برادران با حضور در مزار شهید گمنام دانشگاه در مسجدامام جعفرصادق(ع) و تجدید میثاق با شهیدان در مزار شهدای بیرجند برای شرکت در اردوهای جهادی به روستاهای محروم شهرستان نهبندان در جنوب خراسان جنوبی اعزام شدند.

این گروه های جهادی در روستاهای فیروزآباد، چاه ولی عصر، افضل آباد و حسین آباد از 6 تا 18 تیر به انجام فعالیت های عمرانی، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی می پردازند.

احداث مسکن برای افراد بی بضاعت، نصب دستگاه های حوله بافی و ترویج صنایع دستی، احداث حسینیه، برگزاری کلاسها و دوره های آموزشی، کارآفرینی، بهداشتی، مذهبی، کامپیوتر، هنری و صنایع دستی از جمله برنامه های دانشجویان بسیجی دانشگاه بیرجند در اردوهای جهادی تابستان است.