جلسه کمیته علمی همایش ملی نکوداشت خادمان علم و فرهنگ ( ویژه خاندان راشد محصل ) با حضور اعضای این کمیته صبح امروز (پنج شنبه ) در دفتر ریاست دانشگاه بیرجند تشکیل شد .
در این جلسه جزئیات برگزاری مراسم و برنامه های همایش مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
همایش ملی نکوداشت خادمان علم و فرهنگ ویژه خاندان راشد محصل با همکاری بنیاد نخبگان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، با حمایت استانداری خراسان جنوبی ، ادارات ، سازمان ها و نهاد های مردمی استان روز پنجشنبه 20 اردیبهشت 97 در دانشگاه بیرجند برگزار می شود .
در این همایش ضمن تجلیل از مقام علمی و معنوی مرحوم شیخ محمد حسین راشد ، از علمای بزرگ بیرجند و پدر خانواده راشد محصل و فرزند مرحوم وی، دکتر محمد علی راشد محصل ، مشهور به پزشک انسان دوست ، از چهار عضو این خانواده که استادان نامدار دانشگاه های کشور در حوزه های مختلف علمی هستند،  با حضور مهمانان داخلی و خارجی این همایش تجلیل می شود .
سخنرانی مقامات و شخصیت های کشوری و استانی ، رونمایی از تمبر یادبود و کتاب زندگی نامه ، از جمله برنامه های این همایش است .