مراسم افتتاح نمایشگاه یازدهمین دورة جشنوارة درون دانشگاهی حرکت روز شنبه مورخ 12/12/1396، در دانشگاه بیرجند برگزار شد. این مراسم با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و اجتماعی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و جمعی از مسئولین و اعضای هیأت ¬علمی دانشگاه با استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد. شعار این دوره از جشنواره؛ «آموزش نوآورانه، یادگیری کارآفرینانه و مشارکت ارزشی» است.
 در این جشنواره بیش از چهل انجمن علمی دانشجویی، با ایجاد غرفه در دو بخش عملکرد سالانه و حوزة نمایشگاهی به رقابت می¬پردازند.
نمایشگاه آثار و فعالیت های انجمن های علمی دانشگاه بیرجند تا 15 اسفند، از ساعت 9 صبح تا 17 دایر خواهد بود. اختتامیة این نمایشگاه با معرفی و تقدیر از برترین های جشنواره، روز سه¬شنبه 15اسفند، ساعت 18 در تالار ولایت دانشگاه برگزار می شود.

IMG 1452 tile