به مناسبت سالروزولادت حضرت امام حسن عسکری(ع) مراسم تجدید دیدار و تجلیل از پیشکسوتان و بازنشستگان دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این مراسم که با حضور رئیس و اعضای شورای دانشگاه و خانواده های بازنشستگان دانشگاه بیرجند در سالن پذیرایی پردیس این دانشگاه برگزار شد؛ دکتر حیدر رئیسی معاون اداری و مالی دانشگاه بازنشستگان را تاریخ و سرمایه های دانشگاه خواند و با بیان اینکه بازنشستگان سرمایه واقعی دانشگاه هستند و هرگز از بدنه دانشگاه جدا نبوده و نخواهند بود و گفت: ما همواره نیازمند تفکر، همراهی و همفکری این بزرگواران هستیم.
وی افزود: اگر تجربه بازنشستگان در کنار توان نیروهای جوان قرار گیرد بی شک سیر بهبود و تعالی برای دانشگاه هموارتر خواهد گردید.
در این مراسم 10 بازنشسته جدید دانشگاه در سال 96 معرفی شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند. همچنین از طرف ریاست دانشگاه کمک هزینه سفر سیاحتی کیش به قید قرعه به دو زوج بازنشسته اهدا شد.
مولودی خوانی و ذکر مناقب اهلبیت عصمت و طهارت (ع)، اجرای سرود و برنامه های شاد از دیگر بخش های  این مراسم بود.
برنامه مذکور هرسال در روزهای نخست فصل زمستان با هدف تجدید دیدار بازنشستگان، تجلیل از سرمایه های انسانی سازمان و تکریم منزلت پیشکسوتان دانشگاهی در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.

photo_۲۰۱۸-۰۱-۱۴_۰۸-۵۲-۱۰