پیام ریاست دانشگاه بیرجند به مناسبت روز دانشجو

16 آذر نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجویان غیور ایران سرافراز و نماد پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان ایرانی در برابر استبداد و یادآور جانفشانی و رشادت دانشجویان آزاده ای است که با الهام گرفتن از آموزه های تعالی بخش اسلام بپاخاستاند و سینه خود را آماج گلوله های رژیم استبداد قرار دادند تا سندی دیگر از روح آزادگی، ظلم ستیزی و استقلال طلبی فرزندان این مرز و بوم را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند.

دانشجویان زنده یاد مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیاکه خون پاکشان بر چهره دانشگاه همچنان گرم و تازه است و راه سرخشان با رهروانی آرمان خواه و عدالت طلب و دانشجویانی خلاق و دانش پرور ادامه دارد.

جنبش اصیل دانشجویی که در صحنه های مختلف از قبل از انقلاب در روند تاریخی خود در قالب مبارزه با فقر، مبارزه با استبداد، مبارزه با استکبار جهانی نمودیافت و دانشجو و دانشگاه را پیشانی تحول خواهی اجتماعی نمود، در دوران پس از انقلاب شکوهمند اسلامی تا دفاع مقدس و از دوران بازسازی تا به امروز که دوران شکوفایی و فتح مرزهای دانش بوده و علاوه برآن به عنوان نهاد ناظر و منتقد همواره نقش خود را در تحول خواهی اجتماعی و سیاسی ایفا کرده است.

دانشجوی امروز جوینده سربلندی ملت و میهن اسلامی است و با روشنگری و آگاهی، همواره همراه و یاریگر ملت در همه زمینه هاست. او به فرمایش رهبر معظم انقلاب ناظر به آینده و متعلق به آینده است و آینده متعلق به اوست. دانشجوی امروز از یک سو با فتح قله های دانش و از سوی دیگر با تأثیرگذاری و تأثیرپذیری از جامعه اقتدار و عزت را به میهن اسلامی هدیه می کند.

اینجانب با تکریم و گرامیداشت این روز بزرگ و تبریک به آینده سازان میهن اسلامی از خداوند متعال برای دانشجویان و دانشگاهیان فرهیخته عزت، سعادت و سربلندی روز افزون مسألت می نمایم.

دکتر خلیل خلیلی

رئیس دانشگاه بیرجند